POZIV ZA SUDIONIKE NA PROJEKTU

Savez gluhih i nagluhih grada Zagreba provodi projekt “UP.02.1.1.06.0004 – Jačanje kompetencija osoba s invaliditetom u svrhu prevladavanja socijalne isključenosti i povećanja zapošljivosti”.  Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. u okviru poziva “Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” u 100% iznosu.

Ako vidite svoj interes unutar projekta, molim Vas da nam se javite i uključite se!

U okviru projekta uspostavljeno je Savjetovalište za osobe s invaliditetom za tržište rada jednakih mogućnosti koje će osnažiti 20 nezaposlenih osoba s invaliditetom kroz usvajanje novih znanja i vještina za uspješno uključivanje na tržište rada te prevladavanje socijalne isključenosti. Savjetovalište nudi usluge poput informacija o tržištu rada, savjete o razvoju karijere, radionice razvoja vještina za aktivno traženje posla te treninge za razvoj vještina za tržište rada. Ukupno će biti 7 treninga po 5 dana:

  • usavršavanje komunikacijskih vještina,
  • pisanje motivacijskog pisma i životopisa,
  • postavljanje ciljeva i upravljanje vlastitim vremenom,
  • opismenjavanje i učenje osnova engleskog jezika,
  • učinkovito traženje posla i orijentacija na tržištu rada,
  • poduzetnički trening
  • mogućnosti samozapošljavanja i pokretanja posla korištenjem EU fondova kroz usvajanje osnova projektnog planiranja.

U okviru Savjetovališta korisnici će imati mogućnost i neposrednog kontakta s poslodavcima.

Više na: www.sginzg.hr

Druga grupa bi počela s edukacijom u lipnju 2019. Prijave su do 20. svibnja 2019.

Molim sve zainteresirane nezaposlene osobe s invaliditetom da se jave u Savez gluhih i nagluhih grada Zagreba, Kneza Mislava 7/1, ili na mob: 0914619105 (Marija Novina – Nicolescu).